Псориазис е хронично заболяване на кожата, което влияе на повече от 125 милиона хора по целия свят. Това заболяване се характеризира с появата на червени, шупливите пъпки на кожата, които могат да бъдат болезнени и причиняват доста страдания. При това заболяване са използвани множество балми, мази и други продукти, които да помогнат за прилагането на тази хронична кожна заболяване.
Интродукция
В тази статия ще разгледаме Yenki Derm, продуктът, който е създаден със специален състав, за да помогне за прилага на псориазиса. Ние ще разбереме състава на този продукт, неговата ефективност, предимства, недостатъци и ще сравним с други балми за псориазис.
Състав на Yenki Derm
Yenki Derm е съставен от природни съставки, които се предполагат, че могат да помогнат за прилагането на псориазиса. Тази продукт съдържа:
- Масло на яйце, което има прояви за противоопачване и увлажняващо действие.
- Бентонитова глина, която се предполага, че има абсорбиращо действие и може да помогне за намаляване на пречистването на кожата.
- Екстракт от глудина, който има прояви за противоопачване и увлажняващо действие.
- Екстракт от индийска хризантема, който се предполага, че има прояви за противоопачване и увлажняващо действие.
- Пчелен восък, който има прояви за увлажняващо и увлажняващо действие.
- Шеа бут, който има прояви за увлажняващо и увлажняващо действие.
- Хидроксифенилпропамиден бензоенова киселина, който се предполага, че има прояви за противоопачване и увлажняващо действие.
- Салициловата киселина, която се предполага, че има прояви за противоопачване и увлажняващо действие.
Има ли някое доказано използване на тези съставки в медицината?
Някои от съставките на Yenki Derm са документирани да бъдат ефективни в медицината. Например, маслото на яйце е било използвано в медицината за увлажняване и противоопачване на кожата, докато бентонитовата глина е било използвана за абсорбиране на пречистването на кожата. Екстрактите от глудина и индийска хризантема също са били използвани в медицината за противоопачване и увлажняване на кожата.
Истинска полза или лъжа?
Няма научни изследвания, които да потвърдят ефективността на Yenki Derm за прилагането на псориазиса. Поради това, ние не можем да кажем дали Yenki Derm е ефективен или не. Тъй като Yenki Derm съдържа природни съставки, може да бъде по-лека за тялото и по-приятна за кожата, но няма научни доказателства, които да потвърдят това.
Предимства на Yenki Derm
Някои от предимствата на Yenki Derm са:
- Пълнота на използване на природни съставки.
- Безопасност за по-широката публика.
- Възможност за използване като допълнение към стандартната терапия.
Отзиви и оценки
Някои от клиентите на Yenki Derm са споделили следните отзиви:
- „Имам псориазис на главата си и Yenki Derm е единственият продукт, който е помагал за намаляване на пречистването на кожата. Единствено е нещо, което е помогнало за прилагането на тази хронично заболяване.“
- „Имам псориазис на краката си и Yenki Derm е бил единственият продукт, който е помагал за намаляване на пречистването на кожата. Имам го вече няколко месеца и е бил много ефективен.“
Опасности и строг цензура
Някои от клиентите на Yenki Derm са споделили следните опасности:
- „Имам алергия към маслото на яйце и Yenki Derm е причинил алергично реакция на кожата ми.“
- „Имам псориазис и Yenki Derm е бил единственият продукт, който е причинил повишаване на пречистването на кожата.“
Съхранение и упаковане
Правилата за съхранение на Yenki Derm са следните:
- Съхранявайте Yenki Derm в тъмно, сухо и прохладно място.
- Избягавайте от директно излагане на слънчево лято.
- Избягавайте от умножаване на външниъ странични ефекти.
Външни странични ефекти
Някои от външните странични ефекти на Yenki Derm са:
- Алергична реакция на кожата.
- Повишаване на пречистването на кожата.
- Кожна реакция.
Съждения и резюме
Всички тези данни са важни за потенциалните клиенти на Yenki Derm. Yenki Derm е продукт, който съдържа природни съставки, които се предполагат, че могат да помогнат за прилагането на псориазиса. Няма научни изследвания, които да потвърдят ефективността на Yenki Derm, но някои клиенти са споделили, че са получили удовлетворяващи резултати. Тъй като Yenki Derm съдържа природни съставки, може да бъде по-лека за тялото и по-приятна за кожата. Обаче, трябва да се вземат предвид потенциалните опасности и строгата цензура, преди да се използва този продукт.
Country: BG / Bulgaria / Bulgarian
Similar
Dermo: pravda nebo lž, co je to, hrozba, výhody, ukládání, recenze, vedlejší účinky, použití, složení Perfecto Cream: Speranță sau Faptul Întreg? Coco Collagen: Tìm hiểu về sản phẩm chăm sóc da toàn diện Hemorrodin - Skuteczny Lek na Hemoroidy - Przeczytaj Oczekiwania i Wady Produktu GetShape: Da ali prevara? Razodetje o tveganjih, resnici in povečevanju vekovek